Naš Svetovalec združuje odgovore na pogosto zastavljena vprašanja naših uporabnikov, ki so povezana z izbiro in izkoriščanjem različnih virov energije ter učinkovito rabo energije v vsakdanjem življenju.

Ozaveščeni uporabniki energije pomembno prispevamo k energetsko in okoljsko učinkoviti rabi energije ter s tem k višji kakovosti našega bivanja.

Zvestoba ogreva! Samo še en nov klub?

05. 05. 2017

Energetika Ljubljana nudi svojim uporabnikom praktično vse energente in ob tem tudi praktično vse storitve, ki na domu omogočajo pametno izrabo, vzdrževanje in servisiranje teh sistemov. Ker mnogi uporabniki uporabljajo več storitev Energetike Ljubljana hkrati, smo se odločili, da se tem zvestim uporabnikom oddolžimo ne le z zanesljivo dobavo cenovno ugodnih energentov, ampak tudi na druge načine. Naš cilj je, da bi Klub Zvestoba ogreva postalo mesto, v katerem bi rešili prav vsa vprašanja povezana z vašim domom.

Klub zvestobo svojih članov ceni na najbolj preprost način – člani Kluba so deležni dodatnih ugodnosti, te pa rastejo sorazmerno s tem, kako močno smo povezani. V Klub se tako lahko brezplačno včlanijo vsi kupci storitev Energetike Ljubljana – odjemalci toplote, zemeljskega plina, stisnjenega zemeljskega plina (metan/CNG) in električne energije.
In kakšne prihranke si lahko obetate iz Kluba?

Spodnja slika prikazuje prihranke pri dobavi zemeljskega plina. Prihranek je izračunan na podlagi neto cene zemeljskega plina za člane Kluba in cene iz rednega cenika za dobavo zemeljskega plina Energetike Ljubljana za mesec december 2016, januar 2017, februar 2017 in marec 2017 za stanovanje velikosti 70 m² s povprečno letno porabo zemeljskega plina 1000 Sm³/leto (10.770 kWh/leto) za ogrevanje, pripravo sanitarne vode in kuho. 

Samo ugodnejša oskrba z energijo pa ni edina ugodnost, ki so jo deležni člani Kluba. V posameznih mesecih dodajamo različne vrste ugodnosti v obliki popustov na storitve/izdelke partnerskih podjetij. Tako si člani Kluba lahko zagotovijo tudi ugodnejše zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini NLB Vita Tujina ter sodelujejo v akciji Vozim na metan, v kateri so deležni takojšnjega popusta pri nakupu novega okolju prijaznega vozila in letnega prihranka pri gorivu metan/CNG. Na voljo so vam posebni popusti pri nakupu vstopnic Festivala Ljubljana. Vse do tega trenutka uveljavljene ugodnosti pa so šele začetek na poti do izgradnje končne podobe Kluba. 

Najkasneje jeseni pa lahko obljubimo presenečenje, ki bo omogočalo, da se vam bo obrestoval prav vsak evro, ki ga boste prek Energetike Ljubljana potrošili za udobje svojega doma.

Hvala, ker nas berete, všečkate in delite. Vaša mnenja, predloge ter vprašanja nam lahko posredujete na info@energetika.si, s pripisom: Za svetovalca