Naš Svetovalec združuje odgovore na pogosto zastavljena vprašanja naših uporabnikov, ki so povezana z izbiro in izkoriščanjem različnih virov energije ter učinkovito rabo energije v vsakdanjem življenju.

Ozaveščeni uporabniki energije pomembno prispevamo k energetsko in okoljsko učinkoviti rabi energije ter s tem k višji kakovosti našega bivanja.

Enostavneje in ugodneje do novega plinskega kotla

29. 08. 2018

Kljub še vedno precej visokim temperaturam ne smemo pozabiti na mraz in zimo, zato moramo pravočasno poskrbeti, da bo naš ogrevalni sistem pripravljen na ogrevanje. 

V Energetiki Ljubljana vam ponujamo različne pakete notranje plinske napeljave, ki so namenjeni tako prvim priključitvam kot tudi obnovam. Ob sklenitvi pogodbe za vso dokumentacijo in izvedbo poskrbimo mi.

Paket za prvo priključitev je namenjen tistim objektom, ki imajo plinski priključek, vendar zemeljskega plina še ne uporabljajo kot vir ogrevanja.

Paket za zamenjavo plinskega kotla je namenjen tistim, ki zemeljski plin že uporabljate kot vir ogrevanja, želite pa zamenjati dotrajan plinski kotel.

Na voljo sta vam dve različni finančni ugodnosti: finančni najem peči z možnostjo odplačevanja na obroke brez obresti in za dobo do 7 let ali nepovratne finančne spodbude v obliki komercialnega popusta, če za izvedbo storitev
izberete nas, ali subvencije, če investicijo izvajate v lastni režiji. Več o tem preberite na https://bit.ly/2GdYjsj ali https://bit.ly/2lxHIXY.

Do porabe sredstev lahko pri gotovinskem plačilu paketa prejmete tudi subvencije Eko sklada. Vse v zvezi z vlogo vam pomagamo pripraviti mi.

Za brezplačen obisk našega svetovalca pokličite na 080 2882 ali pišite na info@energetika-lj.si.

Hvala, ker nas berete, všečkate in delite. Vaša mnenja, predloge ter vprašanja nam lahko posredujete na info@energetika-lj.si, s pripisom: Za svetovalca