Naš Svetovalec združuje odgovore na pogosto zastavljena vprašanja naših uporabnikov, ki so povezana z izbiro in izkoriščanjem različnih virov energije ter učinkovito rabo energije v vsakdanjem življenju.

Ozaveščeni uporabniki energije pomembno prispevamo k energetsko in okoljsko učinkoviti rabi energije ter s tem k višji kakovosti našega bivanja.

Zakaj se včlaniti v Klub Zvestoba ogreva?

06. 02. 2019

V tokratnem Svetovalcu vam predstavljamo ugodnosti, ki veljajo za naše odjemalce, ki so včlanjeni v Klub Zvestoba ogreva.


1. Nižje cene energentov! 

Članom Kluba je na voljo znižana neto cena* zemeljskega plina, v mesecu februarju je to 0,02595 EUR/kWh brez DDV.

*Neto cena za dobavo zemeljskega plina ne vključuje stroškov dostopa do distribucijskega omrežja zemeljskega plina, prispevkov in drugih dajatev, predpisanih s strani države.


2. Brezplačna storitev - Enakomerni mesečni znesek 

Člani Kluba lahko brezplačno pristopite k izvajanju storitve Enakomerni mesečni znesek na podlagi izpolnjene izjave. Storitev vam omogoča enajst enakomernih mesečnih zneskov in poračun, ki je odvisen od porabe zemeljskega plina ali električne energije.3. Ugodnosti naših partnerjev 

V sodelovanju s številnimi ponudniki vam nudimo pester izbor ugodnosti od rekreacije, kulinaričnih dobrot do tehničnih storitev. Celotno ponudbo ugodnosti si lahko ogledate na zavihku klub Zvestoba ogreva.
Še niste član kluba Zvestoba ogreva, pa bi to želeli postati? 

Izpolnite prijavnico.Celotno ponudbo Kluba Zvestoba ogreva si lahko ogledate tu. Hvala, ker nas berete, všečkate in delite. Vaša mnenja, predloge ter vprašanja nam lahko posredujete na info@energetika-lj.si, s pripisom: Za svetovalca