S članstvom v klubu do
dodatnih ugodnosti
.

Prijava v klubOsebno svetovanje
Pridruži se več kot 10.000 zadovoljnim članom Kluba

Vstopite v Klub Zvestoba ogreva in si zagotovite ugodnejše cene ter številne druge ugodnosti.

Znižana klubska neto cena zemeljskega plina od 1. 11. 2021 do 30. 11. 2021

Članom Kluba je na voljo znižana neto cena zemeljskega plina 0,02426 EUR/kWh.

* Neto cena za dobavo zemeljskega plina ne vključuje stroškov dostopa do distribucijskega omrežja zemeljskega plina, prispevkov in drugih dajatev, predpisanih s strani države.20 % popust* na vstopnice za Energy Escape Room

Člani Kluba ste upravičeni do 20 % popusta na vstopnice za Energy Escape Room v Kamniku in Domžalah.

Masaža v salonu Princes

Člani Kluba ste upravičeni do posebne cene masaže telesa (25 € namesto 40 €) v salonu Princes v Ljubljani.

Popust v Centru Tesla v Ljubljani ali Kranju

Člani Kluba ste upravičeni do 15 % popusta na vse storitve, ki jih izvaja Center Tesla.

Popust ob nakupu sončnih ali korekcijskih očal v Optiki Aleksandra

Člani Kluba ste upravičeni do 20 EUR popusta ob nakupu korekcijskih očal (popust velja ob nakupu okvirja, stekel in montaže) ali do 10 EUR popusta ob nakupu sončnih očal. Popust je mogoče izkoristiti v vseh poslovalnicah Optike Aleksandra.

Popust ob nakupu vozovnice* za plovbo po reki Ljubljanici pri Rečnih transportih d.o.o.

Člani Kluba ste upravičeni do posebnega popusta ob nakupu vozovnice za plovbo po Ljubljanici, saj drugo vozovnico prejmete brezplačno.

Brezplačno izvajanje storitve Enakomerni mesečni znesek pri Energetiki Ljubljana

Člani Kluba lahko brezplačno pristopite k izvajanju storitve Enakomerni mesečni znesek na podlagi izpolnjene izjave. Storitev vam omogoča enajst enakomernih mesečnih zneskov in poračun, ki je odvisen od porabe zemeljskega plina ali električne energije.

Izdelava energetske izkaznice

20 % popust na izdelavo energetske izkaznice pri Energetiki Ljubljana.

Ugodnejša rekreacija

10 % ugodnejša rekreacija v okviru Šport Ljubljana, ki upravlja z več kot 100 športnimi objekti v lasti Mestne občine Ljubljana.

Izdelava geodetskega načrta

30 % popust na izdelavo geodetskega načrta pri Energetiki Ljubljana.

Obisk Minicityja

30 % popust pri nakupu celodnevne vstopnice za obisk Minicityja v Ljubljani. Popust lahko koristite za nakup kar dveh vstopnic za otroke od dopolnjenega 2. leta naprej.

Kako se včlanim?

Izpolnite spletni obrazec in se prijavite.
Prijava v klub

Na sedežu Energetike
Na sedežu Energetike Ljubljana, na Verovškovi ulici 62 v Ljubljani, vas bo prodajni svetovalec prijazno vključil v Klub Zvestoba ogreva vsak ponedeljek in sredo od 7:30 do 16. ure ali torek, četrtek in petek od 7:30 do 15. ure. S seboj prinesite le zadnji račun.

Po pošti
Izpolnjeno Pristopno izjavo v Klub Zvestoba ogreva pošljite na naslov ENERGETIKA LJUBLJANA d.o.o., Verovškova ulica 62, 1000 Ljubljana ali na e-naslov info@energetika.si.

V Klub Zvestoba ogreva se lahko brezplačno včlanite kupci storitev ENERGETIKE LJUBLJANA

Gospodinjski odjemalci toplote*

Gospodinjski odjemalci električne energije*

Gospodinjski ali negospodinjski odjemalci zemeljskega plina*
z letno porabo zemeljskega plina do 106.781 kWh (prodajne skupine PS1 do PS6).

* V KLUB se lahko včlani kupec storitev ENERGETIKE LJUBLJANA, ki je gospodinjski odjemalec toplote, odjemalec zemeljskega plina z letno porabo zemeljskega plina do 106.781 (prodajne skupine PS1 do PS6), odjemalec stisnjenega zemeljskega plina (Metan/CNG) in/ali gospodinjski odjemalec električne energije, na katerega se glasijo računi za dobavo toplote, električne energije, zemeljskega plina in stisnjenega zemeljskega plina, ki:
a.) ima individualno odjemno mesto za zemeljski plin in/ali električno energijo, na katerih se meri poraba zemeljskega plina in/ali električne energije za enega odjemalca in/ali
b.) ima odjemno mesto za zemeljski plin na skupnem merilnem mestu in so vsi člani delilnika na skupnem merilnem mestu vključeni v KLUB in/ali
c.) ima individualno merilno mesto s 100 % deležem za toploto, na katerem se meri poraba toplote za enega odjemalca in/ali
d.) ima merilno mesto za toploto na skupnem merilnem mestu in/ali
e.) uporablja stisnjen zemeljski plin na polnilnicah Energetike Ljubljana in/ali
g.) ima z Energetiko Ljubljana sklenjeno Pogodbo o dobavi toplote in/ali Pogodbo o dobavi/ oskrbi z zemeljskim plinom in/ali Pogodbo o prodaji električne energije in/ali Pogodbo o prodaji stisnjenega zemeljskega plina na polnilnici za stisnjen zemeljski plin in/ali
f.) ima za merilno mesto za dobavo toplote sam ali preko upravnika stavbe oziroma drugega pooblaščenca za skupno odjemno mesto za dobavo toplote sklenjeno Pogodbo o dobavi toplote in/ali za dobavo električne energije Pogodbo o prodaji električne energije in/ali za dobavo zemeljskega plina Pogodbo o dobavi zemeljskega plina za isto nepremičnino.

Pogoj za včlanitev v Klub Zvestoba ogreva je izpolnjevanje Splošnih pogojev Kluba Zvestoba ogreva.