Ker nam je pomembno, da se vsi prebivalci Ljubljane in okolice počutijo v svojem mestu dobro, smo se to zimo odločili poskrbeti za naše štirinožne prijatelje. Razvili smo grelne blazine Tople tačke in jih postavili na desetih lokacijah v Ljubljani in okolici v želji poskrbeti za toplo udobje naših kosmatih štirinožnih prijateljev. Med našim kramljanjem s prijatelji v lokalih, kjer so psi dobrodošli, pri nizkih temperaturah grelne blazine Tople tačke poskrbijo, da je našemu štirinožnemu prijatelju toplo in udobno. Tako bo tresenje vašega kosmatinca samo še oddaljeni neprijetni spomin.

Preizkusite naše Tople tačke in peljite svojega štirinožnega prijatelja na kavo. Naj bo aktivno preživljanje skupnega prostega časa prijetno za oba.

Lokacije, kjer najdete Tople tačke

#topletacke

Svoje foto utrinke lahko delite z nami na #TopleTacke in si zagotovite zelo praktične nagrade.

Akcijo Tople tačke sta podprla velika ljubitelja psov pevka Alenka Godec in njena navihanka Chilly ter igralec in TV voditelj Anže Zevnik in lepotička z očmi različnih barv, Zela. Oba sta se že znašla v situacijah, kjer sta zaradi nelagodja in zmrzljivosti svojega psička svoj čas za kavo skrajšala in hitro odvihrala domov na toplo. Zahvaljujoč Toplim tačkam lahko sedaj s svojimi prijatelji, tudi štirinožnimi, bolj sproščeno uživajo v druženju na zimskih vrtovih v Centru Ljubljane in nekaterih okoliških krajih.

Spremljate novosti, prigode lastnikov in njihovih kužkov s Toplimi tačkami na naši Facebook strani in Instagram profilu.