10 % ugodnejša rekreacija v okviru Šport Ljubljana

Člani Kluba Zvestoba ogreva ste upravičeni do 10-odstotnega popusta na vse vrste rekreacije v okviru Šport Ljubljana, ki upravlja z več kot 100 športnimi objekti v lasti Mestne občine Ljubljana. Športno rekreacijske površine nudijo pestro izbiro rekreacije na prostem in v pokritih objektih.

Najbolj priljubljen način vadbe v pokritih objektih je obisk fitnesa in skupinskih vadb, ki so na voljo skozi celo leto v Fitnesu Tivoli in Fitnesu Vič. Rekreativno plavanje je mogoče na Kopališču Tivoli, v toplejših mesecih pa tudi na Kopališču Kolezija in Kopališču Kodeljevo. V Tivoliju na voljo tudi kompleks savn Zlati klub, ki so odprte skozi vse leto.

Ljubiteljem tenisa so na voljo igrišča v Parku Kodeljevo in Parku Tivoli. Ena od zanimivih idej za preživljanje prostega časa je športno streljanje na Strelišču. Ljubiteljem golfa se oči zasvetijo ob pogledu na čudovite zelenice in novo vadbišče v Golf centru Stanežiče, ki spada med eno najdaljših v Sloveniji.

V hladnejših mesecih vas vabimo na drsanje v Halo Tivoli in Dvorano Zalog, namenjeno tako odraslim, kot tudi otrokom. Tekom celega leta pa se lahko rekreirate in sprostite ob igranju namiznega tenisa (Park Rudnik in Park Kodeljevo) ali dvoranskih športov (Dvorana Stožice, Hala Tivoli, Dvorana Kodeljevo, Dvorana Staničeva, Dvorana Ježica).

Ponudba in cenik rekreacije 2019 - Klub Zvestoba ogreva