Naš Svetovalec združuje odgovore na pogosto zastavljena vprašanja naših uporabnikov, ki so povezana z izbiro in izkoriščanjem različnih virov energije ter učinkovito rabo energije v vsakdanjem življenju.

Ozaveščeni uporabniki energije pomembno prispevamo k energetsko in okoljsko učinkoviti rabi energije ter s tem k višji kakovosti našega bivanja.

Stanovanje imam na drugi lokaciji, kot živim. Ne morem priti do računa.

06. 04. 2020

Možnost, da rešite to situacijo, je prejem elektronskega računa. Za prejem elektronskega računa je potrebno izpolniti vlogo za izdajo e-računa, podpisano lahko pošljete na elektronski naslov info@energetika.si ali na naslov Energetika Ljubljana d.o.o., Verovškova ulica 62, 1000 Ljubljana.


Zakaj izbrati elektronski račun?
Elektronski račun prejmete prej, kot papirnatega, in imate urejeno evidenco prejetih računov, ki vam je dostopna kadarkoli. Bojazni, da se račun izgubi, ni več. Elektronski računi so tudi okolju prijaznejši. Več informacij o elektronskem računu najdete tukaj


Hvala, ker nas berete, všečkate in delite. Vaša mnenja, predloge ter vprašanja nam lahko posredujete na info@energetika.si, s pripisom: Za svetovalca