Naš Svetovalec združuje odgovore na pogosto zastavljena vprašanja naših uporabnikov, ki so povezana z izbiro in izkoriščanjem različnih virov energije ter učinkovito rabo energije v vsakdanjem življenju.

Ozaveščeni uporabniki energije pomembno prispevamo k energetsko in okoljsko učinkoviti rabi energije ter s tem k višji kakovosti našega bivanja.

Zakaj obiskati sejem Dom+?

09. 11. 2018

Dom ni le osrednja točka našega življenja, ni samo prostor, v katerem se počutimo udobno in varno. Dom je način bivanja, zato se vse življenje trudimo, da ustvarimo takšnega, v katerem bomo srečni, zadovoljni in polni energije. Če želite nasvet ali morda zgolj idejo, kako vašemu domu dodati poseben pečat, potem je obisk sejma Dom+ prava odločitev.
Če ob tem želite preveriti, kako vaš dom tudi energetsko ter okolju in vam prijazno oskrbeti, pa vas vabimo, da na sejmu obiščete razstavni prostor Energetike Ljubljana, kjer vam bomo  predstavili vse storitve, ki jih izvajamo, in tudi ugodne pakete za celovito energetsko oskrbo s toploto, plinom in elektriko.
V kolikor boste na sejem prišli z otroki, se bodo le-ti zagotovo razveselili našega Meda Eda, vsi skupaj pa se boste lahko pomerili v zabavni igri PiCiPoP.
Več o samem sejmu lahko preberete na
https://bit.ly/2fEBB0Q.

Obiščite Energetiko Ljubljana na sejmu Dom+ na Gospodarskem razstavišču v preddverju marmorne dvorane B2/6.

Hvala, ker nas berete, všečkate in delite. Vaša mnenja, predloge ter vprašanja nam lahko posredujete na info@energetika.si, s pripisom: Za svetovalca