Naš Svetovalec združuje odgovore na pogosto zastavljena vprašanja naših uporabnikov, ki so povezana z izbiro in izkoriščanjem različnih virov energije ter učinkovito rabo energije v vsakdanjem življenju.

Ozaveščeni uporabniki energije pomembno prispevamo k energetsko in okoljsko učinkoviti rabi energije ter s tem k višji kakovosti našega bivanja.

Naj blok v Ljubljani 2018 ni eden, sta dva

12. 04. 2019

V četrtek, 11. aprila 2019, je potekala razglasitev »Naj bloka 2018« v Ljubljani. V akciji Za lepšo Ljubljano sta ta naziv prejela kar dva bloka na Bilečanski ulici 2 in 5 v četrtni skupnosti Golovec.

Stanovalci so prejeli posebno plaketo in zastavo, okolico pa bo blokoma krasilo 20 sadik vrtnice Ljubljana. Energetika Ljubljana je za skupne prostore Naj bloka pripravila posebno ponudbo za električno energijo. Stanovalci bodo z vsemi 5-imi odjemnimi mesti prešli na posebno, ugodnejšo tarifo.

Bloka, ki sta stara 41 let, sta izpolnjevala pogoje za prejem naziva »Naj blok«, med drugim tudi energetsko učinkovitost bloka, urejenost notranjih skupnih prostorov, urejenost kolesarnice itd.

Akcija je prvič potekala leta 2016, ko je Ljubljana prejela naziv zelena prestolnica Evrope, z njo pa si želijo nadaljevati tudi v prihodnosti.




Povzeto po novici MOL

Hvala, ker nas berete, všečkate in delite. Vaša mnenja, predloge ter vprašanja nam lahko posredujete na info@energetika.si, s pripisom: Za svetovalca