Zemeljski plin - priključitev ali obnova

Do celovite energetske rešitve na enem mestu

Gradite hišo in se želite priključiti na sistem distribucije zemeljskega plina? Želite spremeniti ali obnavljate obstoječi način ogrevanja

Energetika Ljubljana vam ponuja celovite rešitve na enem mestu.

Pošljite nam povpraševanje za brezplačno svetovanje o priključitvi. Ne spreglejte tudi Paketov za ogrevanje na zemeljski plin in Akcije plinu dodajamo elektriko – inv (priključitev ali obnova).

Naš svetovalec se bo z vami dogovoril za ogled na želeni lokaciji ter vam podrobno predstavil postopek priključitve na sistem distribucije zemeljskega plina in za vas najugodnejšo ponudbo priključitve, obnove in energetske oskrbe.

Zaupajte našemu svetovalcu vodenje celotnega postopka.

Plinu dodajamo elektriko (priključitev ali obnova)

Ugodna ponudba, če se prvič priključujete na distribucijski sistem zemeljskega plina v lasti Energetike Ljubljana oziroma obnavljate plinski kotel v stavbi, ki je priključena na distribucijski sistem zemeljskega plina Energetike Ljubljana v lastni režiji ali z izvajalcem Energetiko Ljubljana.*

*Ponudba za gospodinjske odjemalce z individualnim odjemnim mestom (gospodinjski odjemalci zemeljskega plina z letno porabo zemeljskega plina do  48.461 kWh (prodajna skupina do PS5) in gospodinjske odjemalce električne energije).

Akcija Plinu dodajamo elektriko - inv 2019 traja od 1. 1. 2019 do 30. 4. 2019.

Večkratno pridobite:

  • Znižano akcijsko neto ceno zemeljskega plina
 EUR/kWh
 Cena brez DDV0,02385
 Cena z DDV
0,02910


  • Znižano akcijsko neto ceno električne energije

VT (EUR/kWh) MT (EUR/kWh) ET (EUR/kWh)
Cena brez DDV 0,06195 0,03395 0,05295
Cena z DDV 0,075580,041420,06460

Neto cena za dobavo zemeljskega plina in električne energije ne vključuje stroškov dostopa do distribucijskega omrežja zemeljskega plina in električne energije, prispevkov, DDV in drugih dajatev, predpisanih s strani države.

  • Zagotovljeno navzgor zamejeno ceno za čas vezave enega leta za oba energenta

Prijava